Muut uutiset

Tulosta

Tixin keilahallissa puhaltavat uudet tuulet – isännät vaihtuivat

Paavo Saarinen (vas.) ja Santtu Juutilainen lähtevät nostamaan Tikkurilan keilahallia Tixiä uuteen kukoistukseen.

28.06.2018

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Tixin keilahalli on saanut uudet halli-isännät, joista paistaa läpi halu saada halli uuteen kukoistukseen.

Paavo Saarinen ja Santtu Juutilainen ovat Tixin keilahallin uudet halli-isännät, jotka lähtevät ensi viikosta alkaen pyörittämään perinteistä keilahallia.

Kaksikolla on alusta asti ollut kova halu tarttua ruoriin. He kuulivat, että Vantaan kaupunki etsii uusia vetäjiä, joten he perustivat yrityksen ja lähtivät mukaan tarjouskilpailuun.

Viime viikot hallilla on paiskittu hommia aamusta iltaan. Ovet aukeavat asiakkaille ensi viikolla 4. heinäkuuta.

Saarinen on ollut hallilla töissä jo yli 11 vuotta, joten paikat ovat tutut. Myös Juutilaiselle Tikkurila on toiminut kotihallina vuodesta 1981 lähtien. Hän hyppää uusiin hommiin Finnairin mekaanikon tehtävistä.

- Nyt olemmekin päässeet tilanteeseen, jossa olemmekin halli-isäntiä. Vuosien kokemus ja visiot hallin kehittämisestä saadaan näkyviin, Saarinen linjaa.
Kaksikko tiedostaa, etteivät asiat tapahdu hetkessä, mutta perusasiat hoidetaan asiakkaita varten kuntoon välittömästi.

- Tämän pitää olla jatkossa siisti ja kaikkia palveleva keilahalli, jonne asiakkaiden on miellyttävä tulla. Lisäksi kaiken pitää myös olla toimivaa, luettelee puolestaan enemmän teknistä puolta hoitava Juutilainen.

Motivoitunut asenne myös näkyy jo hallissa, joka on puunattu ennen avajaisia todella siistiksi. Tikkurilan hallilla on haastavia vuosia takanaan, minkä lisäksi se oli myös suljettuna hetken ennen uusien isäntien aloittamista heistä riippumattomista syistä.

Hallin poikkeuksellinen tilanne ehti jo kantaa kaksikon korviin huhuja. Ihmisillä oli jopa väärää tietoa siitä, että halli suljettaisiin kokonaan.

- Nyt on hyvä hetki aloittaa kelkan kääntäminen uuteen aikaan. Meillä on tosi hyvä yhdistelmä tällä porukalla, kun osaamista on. Pystymme hyvin itse tekemään ja saamme asioita aikaiseksi, Saarinen kertoo.

Pidemmällä tähtäimellä kaksikolla on isoja tavoitteita, kuten SM-kisojen ja muiden kilpailuiden saaminen takaisin Tikkurilaan. Syksyllä ennen uuden keilailukauden alkamista muutoksia on jo nähtävissä.

- Kesän aikana on hiljaisempaa, joten meillä on aikaa laittaa asiat kuntoon. Syksyllä kauden startatessa on niin kiire, että testailuun ei ole aikaa, joten siihen mennessä pitää saada paikat kiillotettua.

- Voimme ylpeänä näyttää, että nyt ovat uudet isännät talossa sekä uudet tuulet, Saarinen sanoo päättäväisesti.

Henri Havusela


« Palaa