Arvokilpailut

Tulosta

Naiset aloittavat urakkansa

28.07.2018

Lauantaina myös naiset pääsevät aloittamaan MM-kilpailunsa. Ensimmäisenä on vuorossa totta kai single, kuten miehilläkin. 

Kaikki suomalaisnaiset pelaavat Suomen aikaan klo 16.00 alkaen. Radat on laitettu, että Vilma Salo ja Peppi Konsteri aloittavat radalta 61. Senni Savikurki ja Teea Mäkelä aloittavat puolestaan radalta 85. Ensin naiset siirtyvät kuusi rataa, sitten kahdeksan, tämän jälkeen kymmenen, jälleen kahdeksan ja lopuksi neljä.

Pienet kommentit valmentaja Sami Konsterilta vielä miesten peleistä eiliseltä sekä hieman tulevasta.

-Eilinen meni aika suunnitelmien mukaan, niin kun jo treeneissä todettiin, kaikilla on ihan hyvä idea. Jokaisella oli vaan vähän hiljaisempi hetki. On niin kova tulostaso, ettei kovin montaa virhettä voi tehdä. Hyvää pelaamista kaikilta ja luottavaisin mielin parikisaan lähdetään. Nyt vaan nollataan noi, eikä lähdetä tekemään hirmu scooria vaan yks asia kerrallaan.


Totta kai saimme analyysin myös kelistä.
-Keli on yllättävä ja pysy samanlaisena. Saa nähdä miten sitten pari kisaan, että joutuuko jätkät pelaamaan kuinka ylös, vai meneekö se jossain kohtaa puhki. Keilojen tiputtaminen yleisesti tulee olemaan se tärkein haaste. Tällä hetkellä osuminen on ollut helppoa, mutta siihen ei voi tuudittautua, että se on sitä loppuun asti. Pitää löytää pallo tai tapa millä saadaan kymmenen kaatoa sarjaan. Kuten Saudi Arabian kaveri näytti, kun homma löytyy niin voi tehdä 30 kaatoa kolmeen sarjaan.

 

Nyt siirrytään kuitenkin naisten pelien pariin ja illalla uutisoidaan lisää miesten parikilpailuista.

Koska joukkueenjohtaja pääsee radalle valmennushommiin naisten singlessä, somessa ei ole luvassa niin paljon päivityksiä. Alta löytyvien linkkien avulla innokkaat pysyvät kuitenkin varmasti hyvin kartalla tilanteista.

 

Naisten tulokset

Live lähetys

Online Scoring

Kilpailunjärjestäjän sivut

 

Hannele Impola 


« Palaa