Arvokilpailut

Tulosta

Ei niin ei

Keskiviikkona pojat kuulemma vetävät niin sanotun "pöljän päivän", eli isoja tuloksia on lupa odottaa.

31.07.2018

Hyvää pallon reaktiota etsittiin edelleen miesten joukkuekilpailussa. Alkuvaikeuksien jälkeen, venyttiin viimeisessä sarjassa hienoon peliin. Miehet ovat ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 17. 

Vaikeaa oli ensimmäinen sarja. Todella vaikeaa. Radan päähän jäi kuvioiksi nii 2-8-10 kuin 8-10, sekä kaiken maailman himmeleitä. Himmeät pallot joutivat kasseihin jo ensimmäisen sarjan aikana. Parhaiten kartalla oli Niko Oksanen sarjallaan 217. Yhteistulosta ainoastaan 717.

Toisen sarjan alku näytti ihan mukavalta, Jesse Ahokkaalle tosin pari reikää. Tomas Käyhkö aloitti viiden jonolla ja tämän jälkeen ei sitten enää lähtenytkään. Sarjaksi kuitenkin 225. Ankkuri Niko Oksanen paukutti myös viiden jonon loppuosaan sarjaa ja numerot 247. Tuskaista meno oli edelleen ja yhteistulosta 788.

Ennen viimeistä sarjaa ensimmäisestä blokista, tuli pieni tauko. Tällä kertaa se oli hyvä asia. Ehdittiin vähän puhaltaa ja miettiä miten suunta käännetään. Tuskaisimmissa oloissa ollut Jesse piristyi kolmenteen sarjaa aloittaen triplalla. Sitten jäi se tuttu kymppikeilat, jotka kiusasivat tälläkin kertaa meidän poikia koko pelin, varsinkin Nikoa viimeisessä sarjassa. Jesselle paikon jälkeen sitten kymppiruutuun asti kaatoja ja hieno nousu 146 pisteen sarjan jälkeen. Sarjaksi 268. Teemu Putkistolla oli todellinen työpeli ja vaikka pesässä oltiin kaadot kiersivät miestä. 

Tomakselle 620, Teemulle 530, Jesselle 590 ja Nikolle 677. Haastatteluun saimme Tomaksen. 

-Itellä tuntu, että eka sarjassa lähti hyviä heittoja, mutta reaktion kanssa oli isoja ongelmia, kuten kaikilla muillakin koko kisan ajan. Onneksi Jesse ja minäkin löydettiin sitten idea siihen viimeiseen. Kovaa pitää heittää huomenna, mutta kaikki on vielä mahdollista, kertoi Tomas pelin jälkeen. 

Viimeiseen sarjaan Japanin Sayato Takahira keilasi 300 ja jo ennen tätä sarjaa Japanin oli kärkipaikalla. Toisena on Filippiinit, kolmantena Malesia ja neljätenä Qatar. Suomen miehet ovat ensimmäisen osion jälkeen sijalla 17, noin 110 pisteen päässä jatkopaikasta.

 

Miesten tulokset

 

Hannele Impola 


« Palaa