World Bowling Tour

Tulosta

Brunswick Ballmaster Open 2019 varausjärjestelmä avattu

28.09.2018

Varausjärjestelmä avattiin keskiviikkoiltana ja varauksia on tullut heti runsaasti. Kaukaisimmat aina Japanista asti.

Varausjärjestelmässä on jonkin verran EU:n tietosuojakäytäntöjen mukaisia muutoksia ja vanhat tunnukset eivät ole enää voimassa, vaan pelaajan on luotava uudet tunnukset. Jatkossa tunnukset ovat voimassa vain yhden turnauksen ajan ja seuraavana vuonna on luotava uudet tunnukset. Rekisteröintitietoja ei myöskään käytetä massapostituksiin, vaan pelaajat voivat tilata erillisen uutiskirjeen Brunswick Ballmaster Openiin liittyen. Uutiskirjeen voi tilata tästä linkistä vaikka ei tänä vuonna turnausta pelaisikaan tai olisi vain katsoja.

Oy Bowling Ab:n järjestämä Brunswick Ballmaster Open on nyt saanut virallisesti palkkalistoilleen turnauksen parissa pitkään työskennelleen Seija Lankisen. Seijan historia Ballmaster turnauksessa ulottuu vuoteen 1979, jolloin turnaus oli vielä keilaseura Ballmasters ry:n järjestämä. Sen jälkeen järjestäjänä oli Kimmo Lehtonen Oy kahdeksan vuoden ajan, kunnes turnaus vuonna 2011 siirtyi Oy Bowling Ab:lle. ”Minulla on ollut ilo työskennellä Ballmaster turnauksen parissa vuosikymmeniä erilaisissa rooleissa ja eri järjestäjien aikana. Nyt työ jatkuu Oy Bowling Ab:n palveluksessa ja kisaorganisaatiossa. Tuntuu todella hienolta liittyä virallisesti tuttujen tekijöiden joukkoon ja jatkaa töitä turnauksen parissa, onhan se aina ollut minulle yksi sydämen asioistani keilailussamme”, Seija kertoi.

”Olen iloinen saadessani Seijan virallisesti mukaan auttamaan turnauksen järjestelyissä, hoitamaan varauksia ja toimimaan turnauksen tiedottajana. Tällä kaikella tähdätään myös jo 2020 vuoden 50-vuotisjuhlaturnaukseen”, Oy Bowling Ab:n toimitusjohtaja, Kai Virtanen kertoi.

Ballmaster Openin sivulle

Olli Pakonen


« Palaa