Arvokilpailut

Tulosta

Euroopan Mestareiden Cup valmiina alkamaan

Sami Konsteri ja Eliisa Hiltunen edustavat Suomea Euroopan Mestareiden Cupissa Saksan Langenissa.

23.10.2018

Maanantaina Euroopan Mestareiden Cupissa Saksan Langenissa oli vuorossa joukkueenjohtajien palaveri sekä virallinen harjoittelu. Kilpailut alkavat tiistaina naisten ensimmäisellä kahdeksan sarjan osiolla.

 

Joukkueenjohtajien palaverissa käytiin tuttuun tapaan läpi säännöt ja julkaistiin olosuhde, jolla keilataan. Rataolosuhde on tällä kertaa 41 jalkaa pitkä ja vaikuttaa aika normaalilta arvokilpailuihin. Olosuhteen löydät tästä.
Virallisissa harjoituksissa pelaajat pääsivät tutustumaan kisaolosuhteeseen. Pelaajamme Eliisa Hiltunen ja Sami Konsteri saivat hyvän otteen radoista treenissä.
- Suorittaminen tuossa on tärkeintä,  niin kuin ollut koko kauden. Palloissa on variaatiota, joten siitä ei jää kiinni, Sami viestitti.
Eliisa lähtee hyvällä fiiliksellä tiistain ensimmäiseen osioonsa.
- Tänään heittäminen tuntui paremmalta kuin eilen epävirallisissa treeneissä. Tämän kun saan pidettyä, niin hyvä tulee, Ellu sanoi.

Kilpailuissa kaikki keilaavat kaksi kahdeksan sarjan blokkia. Tämän jälkeen 16 parasta naista ja miestä jatkavat kahdeksan sarjaan ja 24 sarjan jälkeen kahdeksan parasta vielä kahdeksan sarjaa. Pudotuspeleihin selviytyy 32 sarjan jälkeen kolme parasta.

Sekä miehet että naiset keilaavat kaksi ensimmäistä osiota kahdessa erässä. Eliisa Hiltunen keilaa tiistaiaamuna kello 10:00 Suomen aikaa. Tiistaina keilataan naisten kaksi blokkia sekä miesten toinen blokki. Sami Konsteri keilaa ensimmäisen osionsa keskiviikkoaamuna kello 10:00 alkaen. 

Järjestäjän sivulle

 

Olli Pakonen


« Palaa