Muut uutiset

Tulosta

Veteraanien valtakunnasarjan toinen kierros pelattu

08.11.2018

Mestaruussarjassa ykkös- ja kolmoslohko kohtasivat Vaajakosken Hutungissa. Siellä pelattiin kuusi peliä, joissa joukkueet kohtasivat toisen lohkon joukkueet. Kakkoslohko pelasi sisäisen kierroksen Tuusulassa.

Ykköslohkossa kärkipaikalla ollut Euran GS voitti kaikki 3. lohkon vastustajansa ja näin sen ero kakkoseksi nousseeseen Tampereen TKK.n kasvoi 470 pisteeseen. Pietrsaaren Drott putosi kolmanneksi 543 pisteen päähän. Putoamiskurimuksessa ovat Porin RC ja Oulun OPS. RC:n Pentti Laine miehitti henkilökohtaisen listan kärjen keskiarvolla 225,50.

Kakkoslohkossa Tuusulassa Lohja RäMe jatkoi vahvaa peliään, voitot kaikista muista lohkon joukkueista kasvattivat eron kakkostilansa säilyttäneeseen Turun Ratakseen 440 pisteeseen. Keravan Jacpot on kolmantena 511 pisteen päässä lohjalaisista. Putoamassa ovat Turun TuWe 2 ja Keravan Seitenviis. Parasta henkilökohtaista peliä pelasi Helsingin Tornadoksen Aarne Nilsson keskiarvolla 227,00.

Kolmoslohkon kärjessä jatkaa Kuopion Rojjaas viidellä voitollaan. kakkosena oleva kierrosvoittaja, myös viiden voiton Lahden Falcons kavensi joukkueiden välisen eron 188 pisteeseen. Kuusankosken KosBo on kolmantena. Riihimäen TaKu ja Kouvolan Nuppi ovat putoamisviivan alapuolella. Henkilökohtaisen paremmuuden vei nimiinsä Falconsin Seppo Koukonen keskiarvolla 211,00.

Ykkössarjan kärkijoukkueet ovat lohkojärjestyksessä Pietarsaaren FoBK, Hangon Ha-Hy, Varkauden Ysisata, Jyväskylän JBC, Lohjan Räme 2 ja Lahden Bay.

Kaikkien sarjojen seuraava kierros pelataan torstaina 13.12.

Jaakko Virkajärvi


« Palaa