Arvokilpailut

Tulosta

Hengissä Hong Kongissa

23.11.2018

Suomen joukkue kävi tutustumassa MM-kilpailujen ratoihin epävirallisissa harjoituksissa.

Aina yhtä rentouttavan, piirua vaille kymmentuntisen lennon jälkeen joukkue suuntasi suoraa radoille. Mitään tajunnanräjäyttävää kenttäanalyysiä ei ryhdytty ensimmäisen session pohjalta loihtimaan. Suhteellisen selvältä näyttää jo tässä vaiheessa se, että reuna on ränniin päin kallellaan  - ainakin oikealta. Saman suuntaista muistikuvaa oli jo nuorten MM-kilpailuista muutaman vuoden takaa.

Joukkueenjohtajien palaverissa ei myöskään mitään mullistavaa. Hidas keilailu nostettiin jälleen esiin, ja arvoitukseksi jää tullaanko siihen puuttumaan, kun sitä esiintyy. Kiinnostavin tieto oli tietysti käytössä oleva rataprofiili, joka on näissä kisoissa Los Angeles; 38 jalkaa ja hyvin tasainen. Vaikuttaa siltä, että tulostaso halutaan pitää maltillisena myös tänä vuonna. 

”Tiedossa olleesta kelipankista tämä on varmaan se haastavin, etenkin kun ottaa huomioon hallin topografian. Hyvä valinta tämän tason turnaukseen. Ei mitään yllättävää”, totesi valmentaja Ahokas olosuhteen selvittyä.

Joukkue harjoitteli perjantaina kaksikertaa ja huomenna on vuorossa virallinen harjoittelu sekä avajaiset. Suomi harjoittelee toisessa vuorossa eli klo 11:30 alkaen paikallista aikaa. 


Kisajärjestäjän sivut

Perttu Jussila


« Palaa