Muut uutiset

Tulosta

Veteraanien valtakunnansarjat käynnistyivät joulutauon jälkeen

08.02.2019

Mestaruussarjoja pelattiin Porissa, Lohjalla ja Kouvolassa.

Mestaruussarjassa 1. lohko sai kautensa päätökseen Porissa. Tampereen TKK säilytti kierroksen viimeisestä sijastaan huolimatta kärkipaikkansa ja pelaa finaalipeleissä maaliskuun lopussa. Euran GS ja kierroksen paras, Porin RC kävivät tiukan kisan toisesta finaalipaikasta, se päättyi euralaisten eduksi neljän pisteen marginaalilla. Lohkosta putoavat Seinäjoen For Fun ja Oulun OPS. Parasta henkilökohtaista peliä keilasi RC:n Pentti Laine keskiarvolla 228,20.

2. lohko pelasi sisäisen kierroksen Lohjalla. Keravan Jacpot oli siellä paras ennen kotihallissaan pelannutta RäMe:ttä. Räme jatkaa reilussa johdossa kärjessä, Helsingin Tornados ja Turun Ratas kilvoittelevat toisesta finaalipaikasta. Putoamassa ovat Keravan SeitenViis ja Turun TuWe 2. Jacpot:n Pertti Laavi hallitsi parhaiten Lohjan olosuhteet keskiarvolla 228,20.

3. lohkon peleissä Kouvolassa paikallinen Nuppi oli kierroksen joukkue. Lohkon kärkikaksikkona jatkavat Kuopion Rojjaas ja Lahden Falcons, joilla on reilu etumatka seuraaviin. Putoamassa ovat Nuppi ja Kuusankosken KosBo. Parasta henkilökohtaista peliä pelasi Riihimäen TaKu:n Jukka Salonen keskiarvolla 216,20.
Ykkössarjan kärkijoukkueet lohkojärjestyksessä ovat Pietarsaaren FoBk, Hangon HaHy, Kuopion Tiimi, Jyväskylän JBC, Helsingin Boltsi-72 ja Helsingin HVV. Näistä JBC ja HaHy ovat vahvoja nousijaehdokkaita ennen maaliskuun viimeistä kierrosta.
Kakkossarjassa muutamat joukkueet ovat jo lähes varmistaneet karsintasarjapaikkansa, nousu ykkössarjaan varmistuu vasta niiden jälkeen.

Jaakko Virkajärvi


« Palaa