Arvokilpailut

Tulosta

Mila jatkaa mastersissa, Pepin urakka päättyi

Mila jatkaa mastersin kolmannelle kierrokselle.

22.03.2019

Mila jatkaa mastersissa, Pepin urakka päättyi

Mila Nevalainen aloitti ottelun Saksan Franziska Czechiä vastaan vakuuttavasti. Mila teki alkuun tuplan ja paikon. Tämän jälkeen Mila paukutti kolme kaato lisää ja saksalainen ei pystynt vastaamaan. Ensimmäinen sarja Milalle sarjoin 256-197.

Toisen sarjan alkupuoli mentiin jälleen Milan hallinnassa, kun hän paukutti kaatoja kaatojen perään. Viimeisellä hetkellä Franziska heräsi taisteluun ja teki neljä kaatoa sarjan loppupuolelle. Ennen viimeistä ruutua Mila johti pisteellä. Suomalainen heitti ensin ja laittoi pallon syvälle taskuun ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon pistein 2-0. Toinen sarja Milalle luvuin 256-233.

Ottelun jälkeen Mila oli hienoissa fiiliksissä.
- Jännitti todella paljon alkuun, koska Franziska oli pelannut hyvin kisoissa. Kun oma pelini alkoi kulkea, niin aloin luottamaan peliini ja kaatoja alkoi tulla, Mila kommentoi.

Kolmannella kierroksella vastaan asettuu Philippiinien Norel Nuevo.
- Pyrin pelaamaan samalla tavalla kuin nyt ja paikkaamaan, jos jotain jää, niin toivottavasti se riittää.

Peppi Konsterilla oli vaikeuksia osumisen kanssa ensimmäisessä sarjassa Venäjän Polina Shutovaa vastaan. Pepin pallo otti joko liian aikaisin kiinni tai meni pitkäksi. Taskuun paukuttanut venäläinen pelasi varmaa paikkopeliä muutamalla kaadolla ja vei ensimmäisen sarjan selvästi 224-180.

Pepin vaikeudet jatkuivat toisessa sarjassa ja hän jäi heti parinkymmentä pistettä Polinasta. Pepillä tuli lisää vaikeuksia 7-8 ruutuihin reikien muodossa ja venäläinen marssi voittoon. Toinen sarja venäläiselle 201-179 ja koko ottelu pistein 2-0.

Kolmannella kierroksella Mila kohtaa Philippiinien Norel Nuevon.

Poikien ja tyttöjen mastersin kolmas kierros alkaa kello 14:00 Suomen aikaa.

 

Tulossivulle

 

 

Olli Pakonen


« Palaa