SM-Liiga

Tulosta

Miesten liigan runkosarja päättyy Lahteen

28.03.2019

Miesten SM-liiga jatkuu viikonloppuna Lahdessa. Lauantaina keilataan tuttuun tapaan kuusi ottelua ja sunnuntaina viisi.

Olosuhteena on tällä kertaa Stockholm, 36 jalkaa.

- Uskon, että tulee korkea tulostaso. Olen pyrkinyt valitsemaan kauden aikana liigoihin erityylisiä kelejä ja nyt on Lahdessa lyhyt, SKL:n Olli Pakonen kertoo. – Radalla nähtäneen sekä uretaaneja että reaktiivipalloja, joten ratakohtaisia eroja saattaa tulla normaalia enemmän. 

Kyseessä on runkosarjan neljäs ja samalla viimeinen kierros. Tämän jälkeen kolme parasta jatkavat finaaliin. Kahdelle viimeiselle sijalle sijoittuneet joukkueet karsivat liigapaikoista ykkössarjan lohkojen 1. ja 2. sijoittuneiden kanssa.

Tällä hetkellä kolmen keilatun kierroksen jälkeen Mainarit hallitsee liigan kärkipaikkaa 517 pisteellä. Viikonlopun kotijoukkue Bay on toisella sijalla, mutta silti varkautelaisia jopa 124 pistettä perässä.

Karsintapaikka uhkaa ennen viimeistä kierrosta GH:ta ja JoesGoldia, tosin erot ovat pieniä ja mitä tahansa voi tapahtua kahden päivän aikana.

Tämän hetken tarkemman pistetilanteen löydät täältä. Pelit alkavat lauantaina 30.3. klo 11. Lahden Keilahalli tarjoilee lounasta molempina päivinä.

 

Ruusa Aalto


« Palaa