European Bowling Tour

Tulosta

Neljä suomalaista finaaliin

Sanna Pasanen keilasi hienosti lauantaiaamuna.

21.07.2019

Sanna Pasanen, Niko Oksanen, Teemu Putkisto ja Tomas Käyhkö keilasivat itsensä Track Dream-Bowl Palace Openin finaaliin Saksan Munchenissä.

Finaali Mucnhenissä on hetki sitten alkanut. Ensimmäisessä vaiheessa pelaavat suomalaisista Niko Oksanen, Teemu Putkisto ja Tomas Käyhkö. Oksanen oli karsinnan 24. tuloksella 1322, Putkisto 26. lukemin 1306 ja Käyhkö 30. pistein 1291. Sanna Pasanen pääsi loistavan pelinsä ansioista suoraan toiseen vaiheeseen sijoituttuaan seitsemänneksi tuloksella 1364.

Karsinnan voiton ei Saksan Oliver Morig lukemalla 1399. Maininnan ansaitsee myös isäntämaan Laura Beuthner, joka teki kilpailun ensimmäisen 300-pisteen sarjan eilen erässä 15 ja samalla tuloksen 1392. Hän oli näin karsinnan kolmas, toiseksi tuli USA:n Mark Clark kaksi pistettä paremmalla tuloksella. Suoraan finaaliin vaadittava tulos oli 1283. Alhaisempi tulostaso tekee kilpailusta myös naisille suosiollisemman, sillä jopa 13 naista selvitti tiensä loppukilpailuun.

Ensimmäisessä finaalivaiheessa keilaa 40 pelaajaa ja heistä 20 parasta jatkaa vaiheeseen kaksi. Toisessa vaiheessa pelaajat karsinnan sijoilta 5-8 tulevat mukaan ja 24 keilaajaa pelaa jälleen 4 sarjaa. Puolet eli 12 jatkaa kolmanteen vaiheeseen. Kolmannessa vaiheessa neljän sarjan peli aloitetaan vielä nollilta, koska karsinnan 1-4. sijoittuneet tulevat mukaan, mutta siitä eteenpäin keilatut pisteet säilyvät mukana. Vaihessa neljä keilataan vielä neljä sarjaa, mutta vaiheissa viisi ja kuusi vain yksi sarja. Vaiheeseen viisi pääsee neljä keilaajaa ja heistä kaksi parasta jatkaa titteliotteluun vaiheeseen kuusi.

Finaalia voi seurata online scoringin tai livelähetyksen kautta.

Kilpailun sivuille

Eliisa Hiltunen


« Palaa