Suomalaisista Tomas Käyhkö sijoittui karsinnassa seitsemänneksi tuloksellaan 1378 ja pääsi näin suoraan finaalin kolmannelle kierrokselle. Myös Peppi Konsteri pääsi finaaliin nuorten kategoriasta.

EBT-kilpailu Aalborg Internationalin karsinta pelattiin loppuun eilen lauantaina. Karsinnan voitti Saksan Birgit Pöppler tuloksella 1474, kun kukaan ei häntä enää pystynyt ohittamaan. Kahdeksan parhaan joukkoon ja suoraan kolmannelle finaalikierrokselle vaadittiin 1375 ja sen keilasi Tanskan Mik Stampe. Viimeinen suora finaalipaikka eli sija 30. irtosi tuloksella 1276.

Tomas Käyhkö keilasi kelpo tuloksen 1378 jo perjantaina ja se riitti paikkaan kahden ensimmäisen finaalivaiheen yli. Peppi Konsteri paransi hienosti tulostaan eilen ja muutamasta huonosta sarjasta huolimatta päätyi tulokseen 1255 ja sillä alle 22-vuotiaiden nuorten sarjasta hän nappasi finaalipaikkansa. Vilma Salolla oli vaikeuksia ja hänen tuloksensa jäi pisteisiin 1136. Sillä hänen sijoituksensa karsinnassa oli 83.

Finaalissa keilataan neljä vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa 24 keilaajaa pelaa neljä sarjaa, jonka jälkeen kymmenen parasta jatkavat toiselle kierrokselle. Myös toisessa vaiheessa pelataan neljä sarjaa, josta jälleen kymmenen keilaajaa jatkaa. Kolmannessa vaiheessa pelataan kuusi sarjaa, josta kahdeksan parasta jatkavat viimeiseen vaiheeseen. Kolmannen osion pisteet säilyvät mukana neljänteen vaiheeseen, jossa keilataan neljä sarjaa. Eniten pisteitä kymmeneen sarjaan kerännyt keilaaja kruunataan kilpailun voittajaksi.